Duurzame reinigingsmiddelen door jaren ervaring

Iedereen wordt zich steeds meer bewust van de gevaren van schadelijke stoffen en de invloed die ze hebben op het milieu. Militex wordt steeds beter in het ontwikkelen van ‘groene’ reinigingsmiddelen. We dragen bij aan het terugdringen van chemieverbruik in de schoonmaakindustrie.


over onze producten

Militex biedt een totaalpakket aan innovatieve reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten.

Ons ruime aanbod biedt producten op maat, voor elke ondergrond en voor diverse toepassingen: interieur, sanitair, keukens, vloeren en wanden. Wij laten niets aan het toeval over en blijven ons constant verder ontwikkelen zodat wij continu de beste schoonmaakproducten kunnen aanbieden.

Militex over onze producten


Militex aantoonbare kwaliteit

aantoonbare kwaliteit

Onze producten voldoen aan strenge milieu-, kwaliteits- en gezondheidseisen. Dit is aantoonbaar door de verschillende certificaten die we behaalden en het nut van verschillende organisatie waar Militex bij is aangesloten.over ons

Militex is een Nederlandse firma, sinds 1948 ononderbroken actief in het ontwikkelen en produceren van maatwerk oplossingen in reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten.

 

De specialiteit van Militex is private label productie. Echt maatwerk voor iedereen, ook voor u. Benieuwd naar uw voordelen? Lees verder.

Militex over ons